Go to the website

Assistent Account Manager

for an English version of our assistant account manager vacancy, please e-mail us for information at hr@p1hospitality.com

Waarom je bij P1. Corporate Hospitality moet komen werken?

We houden van wat we doen. En dat is hospitality verkopen. We krijgen mensen binnen bij de meest exclusieve en uitverkochte evenementen, en leveren hiermee unieke ervaringen die onze klanten nooit meer zullen vergeten. En we weten allemaal hoe het is, het gevoel dat je hebt tijdens de aftrap in een groot stadion, we zijn zelf namelijk net zo gek van sport als onze klanten.

We zijn leuk. En doen dus ook leuke dingen. Weekendje Barcelona, een marathon rennen, een sporttoernooitje met barbecue organiseren voor de hele toko mèt partners, potje airsoften en stappen zònder partners. We vinden elkaar leuk genoeg om niet alleen tijdens werktijden, maar ook daarbuiten bezig te zijn met ons werk en met elkaar. Sterker nog, een deel voetbalt in het zelfde team of komt wekelijks in dezelfde stamkroeg. Een team, een taak. Zoiets.

We houden wel van een risicootje. En dus maakt het ons niet zo heel veel uit wat je hiervoor hebt gedaan of hoeveel werkervaring je al hebt. Als jij heel erg veel zin hebt om te beginnen en heel hard te werken, staan onze deuren voor je open. Van ondersteunende taken tot marktonderzoek, je leert het allemaal, als je maar ambitieus genoeg bent. Als je genoeg lef hebt, kom je er vanzelf wel.

Je komt te werken in ons team van Account Managers, samen met hen werk je er naar toe om P1. Corporate Hospitality nog groter te maken dan het nu al is. Maar buiten je eigen team heb je natuurlijk ook veel contact met onze klanten en andere collega’s.

Jij ondersteunt de accountmanagers en inkoopmanagers
Jij doet marktonderzoek naar potentiële klanten
Jij beheert de online producten en nieuwsbrieven
Jij hebt de ambitie om door te groeien tot accountmanager

Vereisten voor een assistent account manager

Om deze functie te vervullen is het belangrijk:

  • Dat je HBO werk- en denkniveau hebt.
  • Dat je een commerciële achtergrond hebt, of anders in ieder geval héél commercieel bent ingesteld.
  • Dat je je collega’s nooit laat zitten.
  • Dat je gek bent van (sport)evenementen.
  • Dat je werken ook gewoon heel erg leuk vindt!

Op zoek naar dé kickstart van jouw carrière? Join the team!

Stuur een e-mail naar hr@p1hospitality.com OF vul het online contactformulier in!

Official partnerships

Manchester United
Chelsea FC
Manchester City
Arsenal FC
F1 Experiences
West Ham United
Wembley
Watford
Tottenham Hotspur
ISTAA